Kidzlifestyle

Backpack Kidz: de kinderrugzakstoel

Het is de droom van elke ouder, maar ook van elk kind. Zélf je (eigen) spulletjes dragen! In alle kidz schuilt immers een kleine zelfstandige! Met de rugzakstoel hebben ze niet alleen hun eigendommetjes bij de hand. Ook kunnen ze heerlijk gaan zitten als ze even moeten uitrusten.

De Rugzakstoel is naast een kinderstoel ook een rugzak, dus sla je twee vliegen in een klap. Het is dan ook de ideale combinatie tussen ontspanning en functionaliteit. De rugzak geeft kidz de mogelijkheid hun spulletjes zelf te dragen en te gaan zitten op hun eigen stoel waar ze maar willen.

Door het stalen frame (13 mm) weegt de rugzakstoel niet meer dan 1,5 kg en kan het een gewicht tot 40 kilo dragen. De rugzakstoel is geschikt voor kidz vanaf 3 jaar en is in twee kleuren verkrijgbaar: kobalt blauw en groen. De rugzakstoel is door zijn ontwerp en lichtgewicht ideaal voor een dagje naar het strand, het park, de camping of het sportveld. Maar ook voor op evenementen of een dagje wandelen in de stad is de rugzakstoel een uitkomst! En hebben je kidz na een dagje 'dragen' geen puf meer, dan kunnen ouders de rugzak in een handomdraai omtoveren tot een 'volwassen' rugzak. Door de verstelbare rugzakbanden is ‘ie in no time op elke gewenste maat in te stellen.

Wil je de rugzakstoel een persoonlijke ‘touch’ geven? Laat dan de achterkant van de rugzakstoel (de flap van de rugzak) bedrukken met (bijvoorbeeld) de naam van je kleine heerlijkheid. Zo voorkom je ook nog eens dat een andere prins of prinses er met deze gewilde stoel/rugzak vandoor gaat.

De rugzakstoel is dus niet alleen leuk voor kidz om op de zitten, maar ook makkelijk voor kids om overal mee naar toe te nemen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten: voor € 14,95 heb je al zo'n super coole rugzakstoel in huis.

verzorging