Kidzlifestyle

Oilily is meer dan een merk. Het is een leefwijze, een gevoel en een ‘state of mind’.

Stijl, luxe en zelfexpressie zijn termen die hand in hand gaan met de collecties van Oilily. Draag je Oilily, dan communiceer je dat je een zelfbewuste vrouw bent met dito kidz en dat je gevoel hebt voor stijl en kwaliteit. Je wilt het mooiste uit het leven halen, voor jezelf én voor je gezin. Draag je Oilily, dan ben je een ‘original’ die gewaardeerd wordt om wie ze werkelijk is.

Al in 1963 doorbrak Oilily als merk de barrières van gangbaarheid door kleuren en prints te combineren én te ontwikkelen, die daarvoor als ‘not done’ golden. Tot op de dag van vandaag is het wereldwijde ontwerpteam van Oilily vernieuwend en inspirerend. Oilily producten worden in Azië, dan wel in Europa gemaakt, afhankelijk van de beoogde stijl, techniek en collectie.

Oilily staat voor kwalitatief hoogstaande textiel, schoenen, tassen en accesoires en brengt 2 keer per jaar een collectie uit voor:

  • Volwassen vrouwen (maat 34-44)
  • Jonge kidz, zowel jongens als meiden in de leeftijd van 3-10 (maat 104-152)
  • Pasgeborenen en peuters (maat 56-98)

Oilily wordt wereldwijd verkocht in 70 ‘flagship stores’ in de sleutelsteden over de wereld, maar ook in de betere boutiques en warenhuizen.

Voor verkoopaddressen in Nederland kun je kijken op onze storelocator

oilily kleding