Kidzlifestyle

Grootse première De Club van Lelijke Kinderen 10 juni in Carré

De Club van Lelijke Kinderen is een spannende jeugdfilm van Jonathan Elbers naar het boek van Koos Meinderts. Bij de première in Carré - waarvoor nog een beperkt aantal publiekskaarten beschikbaar is - zijn uiteraard de acteurs aanwezig. De hoofdrolspelers zijn de jonge acteurs Sam Peetz, Rosaline Lantink en Daan Stoevelaar. Verder spelen onder anderen Annelieke Bouwers, Tamara Brinkman, Iven Cudogham, Roeland Fernhout, Cas Jansen, Theo Maassen, Tooske Ragas, Miryanna van Reeden, Katja Römer-Schuurman, Art Rooijakkers, Joep Sertons en Maarten Wansink.

De Club van Lelijke Kinderen vertelt het verhaal van een president die besluit om alle lelijke kinderen op te sluiten. De 11-jarige Paul is een onzekere jongen met flaporen. Wanneer hij op een dag een gele bus het schoolplein op ziet rijden en hij een ruzie opvangt tussen Secretia en zijn schooldirecteur, voelt hij dat er iets staat te gebeuren. Na een fotoshoot moeten Paul en een paar lelijke klasgenoten mee op 'schoolreisje'. In de bus heeft Paul al snel door dat dit niet zomaar een uitstapje is, maar dat de kinderen naar een geheime plek worden afgevoerd. Hij verzint echter een list en weet te ontsnappen. Maar dan zet een bountyhunter de jacht op hem in. Kan Paul hem afschudden en, nog belangrijker, kan hij de andere kinderen bevrijden en de president verslaan?

De feestelijke première van De Club van Lelijke Kinderen is op zondag 10 juni, 16.00 uur in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Met vele bekende Nederlanders op de rode loper en na afloop op het podium. Jayh Jawson zingt daar ook de titelsong van de film, Fantasiewereld.

De laatste publiekskaarten voor de première zijn te bestellen via www.carre.nl.

Bekijk ook de officiële website op www.declubvanlelijkekinderen.nl, en ook de trailer is inmiddels beschikbaar op Youtube

kinderuitjes