Kidzlifestyle

VTech komt met nieuwe leerzame productlijn

Is jouw kind misschien nog te jong om achter jouw grotemensen-computer te zitten? Maar Wil je wel dat jouw kind al wat ervaring opdoet met de wereld van bits en bytes? Dan biedt VTech speelgoed aan dat jouw kind kennis laat maken met onze high-tech samenleving.

VTech is namelijk een speelgoedmerk dat zich heeft gespecialiseerd in computer technologie voor kinderen. Ze brengen interactief speelgoed uit in verschillende leeftijdscategoriën tussen de 0 en de 12 jaar. Van poppetjes die reageren op impulsen, tot ware leercomputers. Met de VTech ervaringen op zak zullen kinderen instinctief beter aanvoelen hoe computers werken en reageren. Wie weet zullen ze op een dag ons geliefde kidzlifestyle.nl hacken, maar laten we niet op de zaken vooruit lopen.

Deze lente komt VTech met een nieuwe lichting aan leerzaam speelgoed

Bouw een complete stad

Voor peuters heeft VTech vorig jaar al hoge ogen gegooid met de Toet Toet Auto's collectie voor Speelgoed van het jaar, maar dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop. Nu kunnen de kleintjes een hele stad om hun voertuigjes heen bouwen, met rijbanen, wegdelen, een brandweer kazerne en nog veel meer. Doel van dit speelgoed is de kinderen wegwijs maken in de verkeersregels.

VTech Kidimagic

Voor jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar heeft VTech een Magische Bol in petto. Deze bol, Kidimagic geheten, is te gebruiken als wekkerradio, maar ook als waarzegger, mp3-speler, spelletjes computer, sfeerlicht. Voor voetballiefhebbers is er ook een speciale Kidimagic Football versie gemaakt, speciaal voor het EK.

Grap & Grol bal en het VTech Springtouw

Nu het zomerse weer hopelijk weer in aantocht is wordt het ook tijd om meer buiten te spelen. VTech heeft twee producten bedacht die leren en bewegen combineert.

Helemaal warm krijgen we het van het 2 in 1 Springtouw dat gelijk een showlint is. Vol met veel lekkere muziek en interactieve spelletjes waarmee tellen, vermenigvuldigen, dansen, muziek mixen en muziekpret op een dienblaadje worden geserveerd. Alhoewel… je moet er wel zelf voor in actie komen!

Ook helemaal hot is de Grap & Grol Bal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een olijke (niet geheel toevallig) oranje interactieve bal die geluidjes maakt en veel verrassingen in petto heeft. Sterker nog; het is de eerste bal die kinderen zowel fysiek als mentaal uitdaagt. Gooien en vangen, maar ook leren tellen, rijmen of geluiden raden. Met negen melodietjes en heel veel grappige geluiden is De Grap & Grol Bal is nooit te moe of te lui voor een potje. Draai de onderkant van de bal en kies een van de vijf spellen voor sportief en interactief speelplezier. Alleen of samen met een vriendje, de Grap & Grol Bal is altijd in voor actie.

De Kidiminiz Familie wil altijd vertroeteld worden

Goed nieuws voor de hondjes Bello en Spike, hun poezenvriendinnetjes Mimi en Misty en de konijntjes Pluis en Snuf! De succesvolle Kidiminiz van VTech krijgen er een complete familie bij! Zeggen we Kidiminiz Familie, dan hebben we het over mama en haar pasgeboren schattige baby tweeling, een stel om helemaal verliefd op te worden. De Kidiminiz reageren op mama, op elkaar en op de geluksvogel die met ze mag spelen. Net als echte baby’s hebben de Kidiminiz altijd trek. Op zoek dus naar het flesje melk, dat via een infraroodverbinding gevonden, gevolgd en leeggedronken wordt.
Hoe vaker ze aandacht krijgen of geprikkeld worden, hoe actiever ze zijn. Liefde voor elkaar betekent hier speelplezier met een dikke plus. En het leuke is, je krijgt het dubbel en dwars terug!

Bekijk voor meer informatie de website van VTech.

speelgoed computers