Kidzlifestyle

Imps & Elfs - Spring / Summer 2012

Zoals altijd is Imps&Elfs in de Spring/Summer 2012 collectie weer uitgegaan van het kind, zodat het kind optimaal kind kan zijn. Niet alleen is de kleding zo gesneden dat de kinderen zich deze zomer vrijuit kunnen bewegen in de tuin, maar er is ook stil gestaan bij de fantasie van het kind. Dit uit zich in de prints op shirts. In de Sleep- en Walk-collectie zijn teksten gebruikt als: “I’m gonna tell you a secret”, “Forever friends” en “One day I’ll fly away”. In de Talk-collectie is onder andere gebruik gemaakt van prints die verwijzen naar het nieuwsgierige karakter van kinderen, zoals een rekenmachine, een tasje en een verrekijker. Terwijl zij op onderzoek uitgaan in de natuur, kunnen de kleintjes ontspannen onder een parasolletje liggen.

Het kleurenpalet bestaat uit zachte pastelkleuren die je terug vindt in de tuin, maar ook uit felle vrolijke zomerkleuren zoals blauw, geel en rood. De zomerse sfeer komt duidelijk terug in prints van slippertjes, speelgoedkonijntjes en verschillende soorten zomerfruit. De vrolijke kleding van Imps&Elfs voert je naar een zonnige, speelse zomer!

Imps&Elfs houdt in elke collectie 3 lijnen aan.

De Sleep-collectie is ontwikkeld voor de aller kleinsten onder ons. Voor deze collectie is gebruik gemaakt van extra zachte en rekbare stoffen omdat baby’s het grootste deel van de dag liggen (te slapen). Deze lijn loopt van maat 50 t/m maat 80.

Op het moment dat de baby’s zo groot zijn dat ze beginnen met kruipen en lopen gaan ze over naar de Walk-collectie. Bij deze kleding hoef je je geen zorgen te maken over slijtage door het vele vallen, omdat het van extra stevig materiaal is gemaakt. Deze lijn is verkrijgbaar in maat 62 t/m maat 98.

Als het lopen eenmaal goed gaat en het praten begint, passen de kinderen in de kleding uit de Talk-collectie (maat 92 t/m maat 164).

kleding babies