Kidzlifestyle

Kindermiddag met prinsessen en piraten bij Pathé Scheveningen

Zondag 6 mei, 11.00-16.00 uur, organiseert Pathé Scheveningen een kindermiddag met de films Sneeuwwitje en De Piraten! Kinderen kunnen door een gigasprookjesboek bladeren en zich laten schminken. De best verklede piraat of prinses wint een mooie prijs. Tickets zijn vanaf 30 april te koop via www.pathe.nl/scheveningen en aan de kassa van de bioscoop.

De Piraten!

Een vrolijk klei-animatie-avontuur van de makers van Chicken Run en Wallace & Gromit. In de Nederlandse versie zijn de stemmen te horen van Daniël Boissevain, Nicolette Kluijver, Levi van Kempen, Karin Bloemen en Horace Cohen.

De bebaarde, enthousiaste, maar chaotische Piratenkapitein heeft maar één droom: hij wil de Piraat van het Jaar worden. Daarvoor reist hij met zijn mannen - een zootje ongeregeld - van Bloedeiland naar de mistige straten van Londen en beleeft onderweg vele avonturen.

Sneeuwitje

Julia Roberts, Lily Collins en Armie Hammer spelen de hoofdrollen in dit spectaculaire en humoristische sprookje. De stemmen in de Nederlandse versie zijn van Carice van Houten, Irene Moors en Jan Kooijman.

De boosaardige koningin heeft een oogje op de knappe prins, maar hij is verliefd op Sneeuwwitje. Jaloers en woedend verbant de koningin haar naar het woud. Maar daar wordt Sneeuwwitje niet verslonden door een beest, maar krijgt ze juist hulp van zeven dwergen.

Bij de gezellige kindermiddag zondag 6 mei in Pathé Scheveningen kunnen de jonge bezoekers niet alleen genieten van deze spannende en vrolijke films, maar zijn er nog veel meer activiteiten. Zo kunnen ze verkleed komen en met een echte piraat of prinses op de foto. De best verklede piraat of prinses wint een mooie prijs. Bij McDonald's Kurhausweg kunnen de kinderen zich gratis laten schminken en er is een gigantisch sprookjesboek waar ze doorheen kunnen bladen.

Bij Pathé Scheveningen is het gemakkelijk en goedkoop parkeren in Parking Scheveningen Bad, Zwolsestraat 426. Uitrijkaarten (4,50 euro) zijn te koop in de bioscoop.

kinderuitjes