Kidzlifestyle

Nu ook in Nederland: kinderlabel Stephen Joseph

Het in Amerika razend populaire merk Stephen Joseph brengt zijn producten nu ook op de Nederlandse markt. De beroemde kinderlijn is als eerste in de shop van Villa Kaatje verkrijgbaar. En het assortiment is omvangrijk: van schoolspullen tot baby-items en hippe hebbedingetjes voor kinderen.

Talloze kleine en grote beroemdheden in Amerika dragen de vrolijke en kleurrijke kinderspullen. Stephen Joseph is daar al niet meer weg te denken.

Van schetsboek tot reistas

De Stephen Joseph schoolspullen zoals rugtassen, etuis, drinkbekers en schetsboeken zorgen ervoor dat ieder kind met plezier naar school gaat. Kies een thema zoals lieveheersbeestje, uil of robot en verzamel alle accessoires bij elkaar! Handig voor onderweg of een logeerpartijtje is de kleurrijke reistas met bijpassend (reis)etuis. Gemaakt van lichtgewicht quilted katoen en wasbaar op 40 graden.

Hippe hebbedingen

Kinderen kunnen geen genoeg krijgen van de accessoires uit de Stephen Joseph lijn: slaapzakken, poncho's, paraplu's, kooksets en kinderschorten, alles is even vrolijk en kleurrijk. Ideaal voor actieve kids: de regenponcho, verkrijgbaar als aapje en als lieveheersbeestje. Compact opvouwbaar dus altijd bij de hand: laat het nu maar regenen!

Ook aan de allerkleinsten gedacht

Voor de allerkleinsten zijn er slabbetjes, antilekbekers en menubordjes met dezelfde vrolijke dierenthema's als de rest van de collectie Stephen Joseph. Bijzonder zijn vooral de 4-in-1 menubordjes waardoor het makkelijker dan ooit is om verschillende smaken aan te bieden. Omdat het bord uit een stuk bestaat kunnen er geen bakjes omvallen. Hij bestaat uit 100% melamine en is vaatwasserbestendig. De tuitbeker past bovendien precies in het ronde vak van het bord.
Voor een overzicht van de Stephen Joseph collectie, kijk op www.villakaatje.nl

kleding