Kidzlifestyle

Fruit Shoot stimuleert avontuurlijk spelen

Fruit Shoot is een dorstlessende vruchtensap voor actieve kids on-the-go. Het flesje is handig mee te nemen en de dop voorkomt morsen. Fruit Shoot is van mening dat kinderen energiek en actief moeten spelen. Met de Juice Up campagne stimuleert Fruit Shoot kinderen uitdagende activiteiten aan te gaan om zo hun grenzen te verleggen.

Juice Up!

Fruit Shoot stimuleert kinderen om op nieuwe, uitdagende en spannende manieren te spelen. Met de Juice Up website biedt Fruit Shoot een platform waar kinderen en hun ouders terecht kunnen om speelinspiratie op te doen. Er zijn filmpjes en illustraties te bekijken van ultieme Juice Up momenten. Daarnaast is er op de website een handleiding te vinden waarmee de Juice Up momenten kunnen worden nagebootst. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te bodyboarden op een ''zee'' van Fruit Shoot flesjes of om een raket te maken.

What's your Juice? wedstrijd

Avontuurlijke kids kunnen meedoen aan de Fruit Shoot What's your Juice? wedstrijd door een eigen, origineel Juice Up moment te creëren en hiervan een foto in te sturen. Hiermee valt onder andere een bezoek van de Fruit Shoot bus aan school te winnen. Deze bus, met daarin een bekende Nederlander, komt langs om op school het winnende Juice Up moment na te bootsen.

Smaken en verpakkingen

Het opvallende Fruit Shoot flesje is makkelijk mee te nemen, de unieke dop voorkomt morsen en is hersluitbaar. Fruit Shoot komt in vier verschillende smaken: Aardbei-Framboos, Sinaasappel, Tropical en Zwarte bes-Appel. Alle smaken zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 4 en 8 stuks (200 ml). Het single flesje (300 ml) is verkrijgbaar in de smaken Aardbei-Framboos en Sinaasappel. Fruit Shoot is een merk van Britvic U.K. In Nederland wordt Fruit Shoot gedistribueerd door Bickery Food Group. Fruit Shoot bevat geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen en is verkrijgbaar in diverse supermarkten (consumentenadviesprijs Fruit Shoot: 4-pack € 1,85, 8-pack € 3,39 en single flesje € 0,79).

www.fruitshoot.com

opvoeding