Kidzlifestyle

Mamafashion voor meisjes

Mini-versies van grote mensen merken blijven voor veel vrouwen onweerstaanbaar. Het tassenmerk Fab. en bikinimerk Lola Beach bedienen deze groep op hun wenken. Allebei lanceren ze een kinderversie van hun producten.

Het accessoirelabel Fab. komt dit seizoen met twee fabulous nieuwe lijnen namelijk Fab. for Mom en Fab. Mini! Fab. for Mom zijn trendy leren luiertassen in dan 100 kleurencombinaties. Alle tassen zijn handgemaakt en van leer. Je kunt de babybags customizen door de mogelijkheid te kiezen uit verschillende waterafstotende binnenkanten als liefelijk roze en blauw of stoer lichtbruin en khaki.

Fab. Mini zijn letterlijk de miniversies van de bekende Fab. tassen. Elk model kan in een miniversie worden gemaakt. Ook bij deze collectie kun je kiezen uit een heel groot aanbod van kleuren leer en verschillende kleuren van de voering als roze, hartjes, bruin en rood.

Lola Beach heeft ook een mini-me uitvoering gemaakt: Little Lola. Heel toepasselijk noemen ze de kleine meisjes versie minikini. De fel turquoise bandeau bikini is gemaakt van hoogwaardig lycra.

De minikini -Little Lola- is in het midden met de hand afgewerkt met een gouden draad, natuurlijk zonder de verwijderbare cups, maar wel kan je de bikini in het midden aantrekken. Je sluit de bikini in de nek en op de rug door middel van een strikknoping. De touwtjes in de nek zijn afgewerkt met een gouden kraal. De prijs is € 89,95. Verkrijgbaar voor meisjes van 3 tot en met 10 jaar.

kleding