Kidzlifestyle

MAMA magazine verkiest Isa Hoes tot ‘MAMA of the Year 2011’

Op woensdag 13 april heeft het glossy lifestyle magazine MAMA voor de derde keer de ‘MAMA of the Year Awards' uitgereikt als eerbetoon aan de vele inspirerende, dappere, mooie en stoere moeders in Nederland. Dit keer vond het evenement plaats in Panama, Amsterdam.

Isa Hoes is de ‘MAMA of the Year 2011' geworden. Het evenement stond in het teken van het goede doel Plan Nederland. De opbrengst van de veiling van glamourous items uit de kledingkasten van bekende Nederlandse mama's en de opbrengst van de loterij voor de aanwezigen bij het event gaan naar dit goede doel.

"Isa is bij mama magazine de MAMA of the Year geworden omdat
iedere moeder het afgelopen half jaar met haar heeft meegeleefd en gevoeld. Iedereen was geschokt door de zelfmoord van Antonie Kamerling op 6 oktober 2010. Iedereen heeft gedacht: "Hoe moet je verder leven met je twee kinderen als je zoiets afschuwelijks overkomt?" Isa is voor ons de personificatie van kracht en optimisme. Van stoerheid en glamour. Van warmte en liefde. Van carrière en moederschap. Kortom: van alles waar ook mama magazine voor staat. De manier waarop zij haar leven met haar gezin weer heeft opgepakt na oktober heeft de mama redactie unaniem doen besluiten Isa uit te roepen tot MAMA of the Year 2011!" aldus hoofdredacteur Phaedra
Werkhoven.

Naast de Mama van het jaar, heeft MAMA ook prijzen uitgereikt in de categorieën Politieke-Mama: Mirjam Sterk (CDA), TV-Mama: Nance Coolen, Sexy-Mama: Beertje van Beers, Mode-Mama: Patricia Bos, Schrijvende-Mama: Marion Pauw, Business-Mama: Colette Cloostermanvan Eerd (formule-directeur Jumbo), Brutale-Mama: Tatum Dagelet en Heldin-Mama: Kiki van Erven. De Papa of the Year award ging dit jaar naar Martijn Krabbé.

Bron: MAMA magazine

opvoeding