Kidzlifestyle

Feestelijke opening Verkeersdorp Linnaeushof

Met de feestelijke opening van het vernieuwde Verkeersdorp gaat ook het seizoen 2011 voor Linnaeushof officieel van start. De uitstekende kwaliteitsstandaard is verder verhoogd. Bestaande attracties zijn nog toegankelijker en spelvriendelijker.

Het Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa, waar kinderen tussen april en september dagelijks van 10 tot 6 kunnen spelen.

Bij het vernieuwde Verkeersdorp (opening op woensday 27 april) is extra aandacht gegeven aan de allerkleinsten. Dreumesland en de Kleuterspeeltuin hebben nieuwe, kleine speeltoestellen zoals een miniglijbaan, een minikruiproute, een zandspeeltafel, een kleurrijk luchtkussen en een speelkoets voor prinsen en prinsessen.

Verkeersdorp

Het geheel vernieuwde Verkeersdorp is niet alleen een geweldig leuke, maar ook een educatieve attractie. Peuters en kleuters leren er op een speelse manier omgaan met bijvoorbeeld zebrapaden, voorrangswegen en eenrichtingsverkeer. Midden in het kleurrijke Verkeersdorp staat een nieuw politiebureau met een aangiftebalie, een alarmcentrale en een heuse boevencel.

Kids4Kids

In 2011 is Linnaeushof sponsor van het Unicefproject Kids4Kids. Op 2 mei 2011 vertrekken vier studenten met een Amerikaanse schoolbus vanuit Linnaeushof langs de oude Zijderoute naar China. Tijdens de maandenlange reis doen ze verslag van de leefomstandigheden en het onderwijs van de kinderen in diverse landen. In Europa's grootste speeltuin is er maandelijks een speciaal Unicefweekend. Dan wordt de busreis gevolgd en krijgen bezoekers de kans op een speelse manier kennis te maken met het goede werk van Unicef. Doel van Linnaeushof is om zo veel mogelijk geld voor Unicef in te zamelen.

Veiligheid

Linnaeushof heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp en waterspeeltuin De Oase. De grootste speeltuin van Europa is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen en bedrijfsuitjes. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid. Getraind personeel let op de kinderen.

Het Linnaeushof is te vinden op de Rijksstraatweg 4. te Bennebroek (Noord Holland)

Toegangsprijzen

(all-in tarief, uitgezonderd het gebruik van de motorskelters en speelautomaten)

 • Vanaf 2 jaar € 11,00
 • 65 + € 9,00
 • Rolstoelgebruiker € 5,00
 • Speciale schoolreisprijs € 8,50 p.p.
 • Groepen (vanaf 20 personen) € 9,00 p.p.
 • Seizoenpas € 42,50 p.p.
 • Kind & volwassen seizoenpas € 85,00
 • Minigolf € 4,00
 • Motorskelters (2,5 minuten) € 4,00
 • Parkeren € 5,00
 • Parkeerabonnement € 20,00 per kenteken

Honden en andere dieren worden om hygiënische en veiligheidsredenen niet toegelaten tot het park, met uitzondering van blindengeleidehonden. Er is geen kennel bij het park.

http://www.linnaeushof.nl/

kinderuitjes