Kidzlifestyle

Kant-en-klare kinderkamerthema’s

Als je slaapkamer van je kind een opknapbeurt nodig heeft, kun je heel gemakkelijk licht gek worden van het enorme aanbod aan behangetjes,verfkleuren en -soorten, lampen en accessoires. Gelukkig is er een aantal winkels dat die keuzestress begrijpt en deze maar wat graag voor je wegneemt.

Are you kidding is een webwinkel dat de keuze beperkt tot de kleur van de kamer. Je kunt kiezen uit een roze, rode, blauwe, groene, lila , zwarte, witte of zilveren kamer. Deze manier van presenteren, maakt het besluiteloze ouders en kinderen natuurlijk makkelijker twee kleuren met elkaar te combineren. Per kleurgroep zijn er genoeg leuke accessoires verkrijgbaar. Exclusiviteit is overigens gegarandeerd:van elk product worden er maximaal vier gemaakt.

De Sprookjeskamer verkoopt allerlei accessoires die alles te maken hebben met de fantasiewereld die kids kennen uit sprookjesboeken. Je vindt er onder meer allerlei spelletjes, speelgoed, lampen, keukenspullen en opbergdozen met sprookjesbosfiguren. Je kunt er ook kiezen voor twee thema’s: de fairytale of dots kinderkamer.

Bij Jippie Ja Jee heeft alles in retrostoffen voor de kinderkamer. De kinderprints doen heel ouderwets aan en geven de kinderkamer een nostalgische sfeer. Het aanbod is divers; de dekens, lakens, kussens, boxkleden, slaapzakken en lampen zijn in veel verschillende, originele stoffen verkrijgbaar. Je kutn de stof ook per meter bestellen, kan je zelf aan de slag.

Ik en Ik heeft de meest voorkomende thema’s ook al voor je ingevuld; de piraten-, prinsessen-, ridder-, schaapjes-, safari-, elfjes-, heroes- of hartjeskamer hebben ze in feite al helemaal aangekleed. Kwestie van spulletjes in de virtuele winkelwagen droppen en laten bezorgen. Deze webwinkel verkoopt de meest hippe merken, als Pakhuis Oost, Rice, Kitsch Kitchen, Imbarro, Handed By, BamBam en Coming Kids. Om er maar een paar te noemen…

ideeën