Kidzlifestyle

Zen met Gezinnig

Het gezinsleven staat onder druk. Werk, sport, sociaal leven, man, vrouw én kids vragen constant om aandacht. Om rust in de toko te brengen, is Gezinnig opgericht: een site vol met handige en leuke producten die bijdragen aan een rustige thuisbasis.

Gezinnig is dus niet zomaar een webwinkel; hier koop je producten waarmee je met kind in gesprek kunt gaan, spelletjes om je relatie een boost te geven of voor herkenning en erkenning voor die hectische combinatie tussen werk, gezin en je eigen ik.

De kidsafdeling heeft hele leuke items. Het Kletsboek bijvoorbeeld, een invulboek voor kinderen vanaf groep 3 én hun ouders. Met verrassende vragen, leuke lijstjes en grappige testjes. Je komt op die manier echt in contact over onderwerpen die anders niet zo snel ter sprake komen. Zou je kind een dagje me de juf of meester willen ruilen en vindt het dat ruzie verboden moet worden? Daar kom je achter met dit boek. Het rapport voor papa, mama, oma of oma is ook bijzonder; het is leuk voor je kind als hij ook eens zijn oordeel mag geven over jouw rol als ouder.

De webwinkel van Gezinnig bestaat uit vijf 'afdelingen': gezinnig voor mij, voor ons, voor kids, voor thuis en gezinnig in je vrije tijd. In deze categorieën vind je producten waarmee je tijd kunt winnen of gewoonweg meer genieten. Daarnaast biedt de site inspiratie en informatie door middel van artikelen, boekrecensies en verwijzingen naar gespecialiseerde websites.

Het aanbod is ruim: een familyplanner, een kookboek om snel een gezond en lekkere hap op tafel te zetten, handige pakketten voor kidsvakanties en reispakketten...Doe Gezinnig en je wordt weer helemaal Zen.

speelgoed