Kidzlifestyle

Bling bling babymeubeltjes

Voor liefhebbers van bling bling zijn er nu de bedden en meubeltjes van BanzaiKidz, een Nederlandse bedrijf dat de serie van het Amerikaanse designmerk Bratt Decor voert. Bratt Decor is de hofleverancier van beroemdheden als Jennifer Lopez, Alicia Keys, Courteney Cox en Angelina Jolie.

De Bratt Decor collectie bestaat onder meer uit wiegjes, ledikanten, commodes, nachtkastjes en boekenkastjes. De meubeltjes zijn er in verschillende stijlen, van een goud gespoten hard houten bed tot één met sierlijke spijlen.

De filosofie van Bratt Decor is dat de meubelen een leven lang mee moeten kunnen gaan. Dat houdt in dat de ledikantjes bijvoorbeeld kunnen worden opgebouwd tot kleuterbed en tot tienerbed met de speciale transformatiekit.

Het beddenmerk levert ook bedlinnen en -accessories, ontworpen door Nava Writz. Writz is al meer dan 25 jaar een legende op het gebied van babybedlinnen en kinderkameraccessoires. Haar bedrijf – Nava’s Designs – geldt in de VS als de ‘golden standard’ in babykamercouture. Ook zij werkt voor sterren zoals Sir Paul McCartney, Usher, Joan Lunden, de familie Kissinger en presidentsfamilie Obama.

Kijk voor meer info op de site van BanzaïKidz.

meubels babies