Kidzlifestyle

Speeltent en lampen van bObles

bObles , bekend van de kleurige speelmeubeltjes Tumbling Animals, heeft de productlijn uitgebreid met lampjes en speeltenten. Echt helemaal voor kids only: door de opening van de speeltent past geen volwassene.

De tent heeft onderaan een doorsnede van één meter. Het opzetten is superhandig: beide zijden hoe je alleen maar aan elkaar vast te klikken. Moet de ten dus even plaats maken voor iets anders, dan klik je ‘m net zo makkelijk wel los en kun je ‘m opbergen onder het bed.

De tent is gemaakt van onder meer EVA-foam, hetzelfde materiaal als de eerder geïntroduceerde Tumbling Animals. Het materiaal kan tegen een stootje, is met een vochtige doek gemakkelijk schoon te maken en hij kan ook in de tuin worden opgezet. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren lime, turkoois, paars en grijs. De binnenkant van de tent is uitgevoerd in wit kunststof. Grappig detail: de tent is reversible, hij kan dus worden omgedraaid zodat de buitenzijde wit wordt en de binnenzijde gekleurd.

De lampencollectie van bObles heeft een opengewerkte kap in de vorm van een vis, koe of kat. Leuk als het licht aanstaat, want dan verschijnen de schaduwen op de wand en het plafond. De lampen zijn gemaakt van hard kunststof en leverbaar in de kleuren: lime, turkoois, paars en wit. Alle lampenkappen worden geleverd met een armatuur en een 3 meter lange kabel in wit.

De tent kost 139,00, lampen gaan vanaf € 39,00.

speelgoed