Kidzlifestyle

Metro: rondje wereld met Tante Ted

Tante Ted, het hippe lifestylemerk voor de jongenskamer, heeft een nieuwe collectie: Metro. Het thema is geïnspireerd op het leven in spannende wereldsteden als Parijs, New York en Tokyo. In deze collectie staan de kleuren staalgrijs, dieselzwart, indigoblauw en helderwit centraal.

Nieuw in de collectie is het gebruik van chambray – een dikker katoen - in de welbekende Tante Ted kleurbanen van de junior en 1-persoons dekbedovertrekken. Een fris en luchtig, katoenen textiel met het uiterlijk van een denim en dus een perfecte aanvulling op het kleurenpalet van deze collectie. Verschillende formaat sierkussens met daarop het startpunt, de reis en eindbestemming gezeefdrukt in combinatie met muurstickers maken de Metro lijn compleet. De nieuwe collectie zal als eerst gepresenteerd worden op de Najaarsbeurs van 5 t/m 7 september aanstaande in de Utrechtse Trade Mart.

De eerdere collecties van Tante Ted – gemaakt door Ted Nuyten - heten Summer Cloud, Back 2 Nature, Traffic en Toro. Ze bestaan uit onder meer knuffels, kussens, lampen, muurstickers, prikborden waarmee je de kamer van jongetje volledig kunt pimpen. Elke lijn bevat een hele serie producten die qua kleur en materiaal op elkaar zijn afgestemd. En Ted heeft alles tot in detail uitgewerkt; op zijn laatste lijn, het stierenthema Toro, zitten zelfs de gele oormerkjes bevestigd.

decoratie