Kidzlifestyle

Webshopbeurs Flavourites weer live!

Van 19 tot en met 21 november 2010 vindt de tweede editie van het webshopevent Flavourites Live! plaats. Gedurende drie dagen wordt het World Fashion Center Amsterdam omgetoverd tot een unieke verzameling van de leukste webshops.

Fashion, interieuraccessoires, musthaves voor kinderen en natuurlijk Sinterklaas- en kerstcadeautjes die normaal alleen online te koop zijn, zijn dan in het echt te zien, voelen, passen én natuurlijk te shoppen.

Voor de tweede keer organiseren Flavourites.nl en HPR Organisatie dit bijzondere webshopevent. Vorig jaar vond de eerste editie plaats. Toen nog werd de goede doelensite ‘Hearts & Heroes’ gelanceerd waar oude kinderlifestylecollecties en goede tweedehandsjes worden verkocht. De opbrengst gaat voor 100% naar een zelf gekozen goed doel.

Dit jaar belooft Flavourites Live! minstens zo leuk en inspirerend te worden. In totaal pakken zo’n 140 webshops uit met verrassende stands en bijzondere presentaties van hun producten. Nieuwkomers dit jaar zijn onder andere Perfectlybasics.nl en Brennels.nl. Daarnaast zijn deelnemers van het eerste uur zoals Freshhomecollection.nl, Carolavanbenthum.nl en Unitnl.nl aanwezig.

Flavourites Live! biedt haar bezoekers niet alleen de kans om de leukste webshops in het echt te zien, er zijn ook workshops te volgen en bij de diverse food spots kun je even lekker op krachten komen. Daarnaast zijn er vele acties, beursaanbiedingen en wedstrijden.

Flavourites Live! is geopend van vrijdag 19 tot en met zondag 21 november 2010 van 10.00 tot 17.00 uur. Entreekaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de deur. Je kunt op de site ook kaarten bestellen.

ideeën