Kidzlifestyle

Shrek voor eeuwig en altijd

Vanaf 7 juli draait SHREK VOOR EEUWIG EN ALTIJD in de bioscoop, de vierde en allerlaatste animatiefilm over de groene Oger en zijn grappige sprookjesvrienden. De gelaarsde kat, Ezel, Fiona en de drie biggetjes zijn allemaal terug, samen met een heleboel nieuwe personages, zoals Repelsteeltje.

Het belooft, zoals we gewoon zijn van Shrek, een belevenis te worden voor de hele familie. De film is deze keer ook te bekijken in 3D en IMAX.

Na het verslaan van een boze draak, het redden van een schone prinses en het beschermen van het koninkrijk van zijn schoonfamilie is Shrek een gewone familieman geworden. Verlangend naar de tijd waarin hij nog een "echte Oger" was en dorpelingen de stuipen op het lijf joeg, laat hij zich overhalen tot een deal met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje.

Shrek komt terecht in een akelige veranderde versie van Ver Heel Ver van Hier, waar Ogers opgejaagd worden, Repelsteeltje koning is en waar hij en Fiona elkaar nooit ontmoet hebben. Het is nu aan Shrek om dit alles ongedaan te maken in de hoop zijn vrienden te redden, de wereld te herstellen en zijn enige echte Ware Liefde terug te vinden.

Voor meer informatie kun je terecht bij de officiële Shrek Forever After website, of bekijk de trailer hieronder:

kinderuitjes