Kidzlifestyle

Stoere prints voor op de muur

Behang is niet meer uit ons interieur weg te denken, ook niet uit de kinderkamer. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke prints verkrijgbaar. Nieuw in dit segment is het Engelse PaperBoy. Stoere prints voor op de muur van de jongenskamer.

De mooiste ideeën ontstaan vaak uit onvrede met het huidige aanbod. Moeder Victoria Cramsie – het creatief brein dus achter deze prints – kon zelf niet het geschikte behangetje vinden voor de kamers van haar jongens.
Cramsies wilde na het ‘beertjesstadium’ iets stoers, maar anders. Ze was op zoek naar iets wat jongens zelf interessant zouden vinden om naar te kijken. Ze kwamen met klassieke thema’s, zoals dieren, maar dan wel afgebeeld met het griezelige effect van het skelet. Ook kwamen ze met het idee om schaduwen van handen te printen. In de nieuwste serie speelt een jongetje de hoofdrol dat zich laat rondvliegen door een Pterodactyl of achterna wordt gezeten door een T-Rex. Het resultaat is een serie behangetjes die de fantasie prikkelen en er net even anders uitzien.

En zo is er een hele collectie stoffen en muurbehang ontstaan, waarmee je je jongenskamer kunt versieren. Ontworpen met de hand en volledig vervaardigd in Engeland.

PaperBoy kun je op de website van het merk bestellen of in ons land via Marks of Difference.

decoratie wanddecoratie