Kidzlifestyle

Nieuwe printshirts van Tapete

Geprinte T-shirt zijn hipper dan ooit. Er zijn veel sites waar je je eigen shirt kunt laten bedrukken, maar de huidige zomercollecties bieden ook volop keus. Zoals die van grafisch designbureau Tapete, dat aan de vooravond van de Kleine Fabriek (4 & 5 juli 2010) de nieuwste collectie toont voor volgend jaar.

De nieuwe collectie bevat zowel stoere als lieve prints voor baby’s en kinderen tot en met 10 jaar. De T-shirts zijn er in nieuwe kleuren voor volgende zomer: regatta blue (hemelblauw), quarry grey (lichtgrijs), gras- en army green én zomers paars. Deze kleuren komen naast de bestaande basic kleuren grijs mêlee en rood. De zomercollectie is uitgebreid met een comfortabel boxpakje, uiteraard ook met eigenwijze prints.

Nieuwe graphics voor zomer 2011 zijn onder meer ‘RockaBilly’ – voor de echte rockertypes onder de jongens en ‘Dunja Circus’ – een wild klein paardje in een opvallende glitterprint voor de meiden. En voor de baby’s ‘King’ – de koning van het dierrijk, sterk maar rechtvaardig en ‘Lilly’ – het schattige levendige konijntje. Van een fluweelzachte flockprint voor het aaibare hondje tot een felle fluorkleur voor een brutale en flitsende raceauto.

Tapete heeft tevens een uitgebreide collectie voor papa’s en mama’s. Tapete is een grafisch atelier
in Amsterdam. De shirts worden in kleine oplages bedrukt, je loop niet snel kans dat je er nog één op het schoolplein tegenkomt. Tapete maakt daarnaast ook doe-het-zelfkits (‘ iron-me-kits’) en muurgraphics.

Tapete is onder andere te koop bij De Bijenkorf, maar ook bij verschillende zelfstandige kindermodezaken.

kleding