Kidzlifestyle

Eerste babycollectie Onszelf

Het ontwerpersduo Astrid Nieuwenburg en Claudia Drübe van Onszelf heeft een nieuwe collectie speciaal voor baby’s ontworpen. Het is voor het eerst dat het tweetal zich een hele lijn voor de allerkleinsten heeft gemaakt. En wederom een heel vrolijk geheel.

Onszelf is bekend van verschillende prints; al eerder maakten ze onder meer behang met rendieren, stoere helikopters en ornamenten voor de kinderkamer. Nu is er dan eindelijk de collectie voor babykamers. De collectie heeft behang met bijpassende stoffen voor meisjes- en jongensbaby's.

Deze nieuwe dessins variëren van stoer tot lief, waarmee je zelf volop kunt combineren. Zo is er een grote puppyposter die je kunt mixen met ruitbehang en de stof die bedrukt is met ornamenten en dieren. Daarnaast is er een paddenstoelenpatroon op behang waarbij je de stof met dezelfde, kleinere paddenstoelen kunt gebruiken voor gordijnen of kussentje. Er is ook een schaapjesdessin dat een verhaaltje vertelt zodat je er voor het slapen gaan over kunt vertellen.
Alle dessins kun je verrijken met ovalen posters, brede behangranden, stoffen en zeil.

Het behang is papier op een vliesrug waardoor het gemakkelijk is te behangen, adviesprijs is €29,95 per rol. De posters hebben afhankelijk van het formaat allemaal een andere prijs. De stof kost €24,95 per meter.

decoratie babies