Kidzlifestyle

Ruthless & Toothless - Miami Ink’ Babykleding

Ook op zoek naar stoere, originele en krachtige rompertjes, shirtjes of sweaters van je kleintje? De Vier kunstenaars van de Love Hate Tattoo studio – bekend van Discovery Channel’s Miami Ink reality show – hebben nu samen het modemerk ‘Ruthless & Toothless’ opgericht.

Een modelijn voor kidz! Op de rompertjes, jurkjes, hoodies, shirtjes en petjes prijken echte tatoeage ontwerpen: vuurspuwende draken, samoerais, geisha’s en kleurrijke vogels. Of zoals Chris Garver zegt: op een rompertje is geen plaats voor rondborstige dames.

Ruthless & Toothless is een welkome aanvulling op de recente ontwikkeling in fashionland. Christian Audigier bracht de ontwerpen van tatoeëerder Ed Hardy naar de kledingkasten van tieners: zwarte lijnen, Japanse thema’s, griezelige details, felle kleuren zonder schaduw. “Maar niks voor de kleinsten onder ons. En zeker niets om mijn eigen kleine man in te kleden”, aldus Brass Cassius. Het idee om dit gat te vullen hebben de vier mannen opgepakt en omgezet in eigen ontwerpen: stoere ontwerpen met een knipoog. De kleuren zijn intens en springen van de ontwerpen af. Ze dwingen je om te blijven kijken naar de details.

Ruthless & Toothless is een artistieke expressie en een plek waar de tatoeage-lifestyle wordt overgeven aan de kinderen. De ontwerpen zijn origineel en ontworpen door: Chris, Darren, Yoji en James.

Alles wordt gemaakt in Los Angeles en verkocht via de website http://www.ruthless-toothless.com/products . Op vakantie in Miami? Neem dan een kijkje bij de Love Hate Tattoo studio, 1360 Washington Ave in Miami Beach.

kleding