Kidzlifestyle

lief! op de wand

In navolging van Nederlandse ontwerper Marcel Wanders in 2008, heeft de Engelse behangproducent Graham & Brown nu een collectie ontworpen met het vrolijke kindermerk lief! lifestyle. lief! is bekend van de bedrukte kleding met teksten als lief! en stoer!, en is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestylemerk.

De behangcollectie bestaat uit tien verschillende dessins. Aanvullend op de behangcollectie is er een aantal wanddecoraties ontwikkeld in de vorm van schilderijtjes en spiegels.

Het thema voor de gehele lijn is de voor Lief! kenmerkende Hollandse no-nonsense look. De behangcollectie is opgebouwd uit 6 meisjes- en 4 jongensmotieven, die met elkaar kunnen worden gecombineerd. De dessins zijn full colour geprint op vliesbehang, dit behang heeft een toplaag van papier en een rug van vlies. Bij een aantal dessins zijn de details van opgeschuimd vinyl waardoor er extra diepte en reliëf in het behang ontstaat.

De behangrollen hebben allemaal een “paste the wall”-kwaliteit. Dat wil zeggen dat het behangplaksel eenvoudig op de muur kan worden aangebracht en het behang gemakkelijk, zonder geknoei op de muur kan worden geplakt. Zowel voor de jongens- als voor de meisjeskamer is er een overschilderbaar behang. Kijk voor meer info op www.grahambrown.nl.

decoratie wanddecoratie