Kidzlifestyle

KOEL nu ook in sneakers

Koel4Kids is het super hippe Nederlandse merk dat de kinderlaars – juist voor jongens! - tot grote hoogten heeft gebracht. Het Hollandse designersduo Heidy van Elk en Vanessa Wijsmuller heeft de collectie nu uitgebreid met sneakers. Deze nieuwe lijn gaat in februari 2010 in de verkoop.

De sneakers hebben duidelijk andere uitstraling dan de laarzen. De modellen in deze serie hebben opvallende kleurcombinaties met onder meer groen, paars, blauw én gekleurde veters. Dat maakt dat ze een enorm opvallende uitstraling hebben, maar tegelijkertijd bieden de gympen ondersteuning en comfort. Verantwoorde summer eyecatchers dus.

Evenals de laarzen van Koel4Kids, dragen de sneakers oer-Hollandse namen. Otje is de hoge sneaker met klittenband en veter, Gijs de vetersneaker en Pelle is alleen uitgerust met een klittenband. De prijzen gaan vanaf 79,90 per paar en ze zijn allemaal verkrijgbaar in de maten 26 tot en met 40. Kan mama ze dus ook bestellen.

Bestellen kan op de site van Koel4Kids, www.koel4kids.nl. Daarop zijn ook de winkels terug te vinden die de collecties verkopen.

schoenen