Kidzlifestyle

De leukste webshops op Flavourites Live

Flavourites.nl geeft al twee jaar een gevarieerd overzicht van webshops. Onder de kidsrubriek vind je de leukste webwinkels voor de kinderkamer. Tijdens de beurs Flavourites Live op 20 tot en met 22 november komen alle webshopondernemers samen in het World Fashion Center in Amsterdam.

De beurs in het WFC is de eerste die webshopeigenaren en –klanten bij elkaar brengt. Tijdens Flavourites kun je dus live de producten bekijken en kopen van de webshops die Flavourites de afgelopen op zijn site heeft samengebracht. De belangrijkste pijlers zijn fashion, interieur, kids en cadeaus. Vooral het aanbod van kinderkamerspecialisten is groot. Om er een paar te noemen: Kaia.nl, Dewinkelvanmo.nl, Blikkenenblozen.nl, Miesenmoos.com, Nouxnoux.nl, Opkop.nl , Sierbloempje.nl, Wooll.nl en Tanteted.nl.

Flavourites is een initiatief van Marije M. Mulder en Natascha Klootsema hun Flavourites, waarmee ze sinds in februari 2007 online een selectie laten zien van de leukste webshops. De site ontvangt inmiddels zo’n 90.000 bezoekers per maand. Inmiddels is er ook een eigen online magazine - FlavourZine.nl - en afgelopen voorjaar brachten ze hun eerste boekje Flavourites – verslavend leuke webshopgids uit. De beurs die ze in november houden is een logische vervolgstap.

Toegangskaarten voor Flavourites LIVE kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de deur. Je kunt de kaarten ook online te bestellen via de website www.flavouriteslive.nl. By the way: op het event is er de mogelijkheid om je aankopen alvast naar je huisadres te laten sturen, zodat je zelf nog even lekker Amsterdam in kunt.

meubels