Kidzlifestyle

Bellotte's Mommy I'm here - child locator

Een nieuw en hip product voor kinderen en ouders: de Mommy I’m Here Child Locator. Een geavanceerde, leuke, goedkope en eenvoudig te gebruiken oplossing om je kind snel te lokaliseren.

Overal raken ouders hun kinderen kwijt. In de supermarkt, pretpark, of op het strand.

Regelmatig hoor je dan ook in de supermarkt kinderen roepen Mama, waar ben je? Of hoor je bij Ikea papa’s en mama’s omroepen dat ze naar de balie moeten komen omdat hun kind er staat! Of zie je huilende kinderen in pretparken of op het strand.

Ieder jaar weer worden er dan ook meer dan 3.000 kinderen als vermist opgegeven bij hulpverleners. Afgelopen zomer werden er meer dan 750 kinderen door de reddingsbrigade als vermist geregistreerd. Een toename van meer dan 30%. Ook het aantal kinderen dat ontvoerd wordt, vaak door één van de ouders, is sterk toegenomen afgelopen jaar in Nederland.

De child locator bestaat uit een sleutelhanger en een vrolijk beertje in de kleuren bruin, roze en licht blauw en kost tussen de € 24,95 en € 34,95.

Bevestig de vrolijke teddybeer aan de broek, riem of schoenen van je kind en zet het systeem aan via de draadloze sleutelhanger. Een rood lampje gaat dan branden op de vrolijke teddybeer en op de sleutelhanger. Je activeert het systeem met 1 druk op het knopje van de sleutelhanger en hoor je enkele piepsignaaltjes ter bevestiging.

Het systeem heeft een bereik van 60 meter buitenshuis. Als je, je kind uit het oog bent verloren druk je op de alarmknop op de sleutelhanger. Het alarm op de vrolijke teddybeer wordt dan geactiveerd en hoor je een serie luide piepjes van 90db waarmee je snel je kind kunt traceren.

De blauwe teddybeer heeft een extra feature. Zodra je kind verder weg is dan 10 meter, dan gaat er een alarm af op je sleutelhanger. Je kunt dan de alarmknop indrukken om het alarm op de teddybeer te activeren. Zodra je kind weer binnen de 10 meter van de sleutelhanger is, dan reset het systeem zich automatisch.

De vrolijke teddybeer locator wordt geleverd met al geïnstalleerde long life batterijen, is direct klaar voor gebruik. Zowel de vrolijke teddybeer als de sleutelhanger zijn water en shock resistant.

De vrolijke plaktattoos met je eigen 06-nummer en de vrolijke teddybeertjes kunnen snel en eenvoudig besteld worden via de website Belmijnmama.nl.

opvoeding