Kidzlifestyle

PLOEM nu ook voor papa’s en mama’s

Hip loungen in de stijl van je kids; PLOEM presenteert op de Woonbeurs de DARE, een XL-versie van de loungebank voor kinderen, zodat ouders net zo lekker kunnen loungen als hun koters.

Meestal is het zo dat meubelen voor de volwassen woonkamer worden uitgebracht in een kinderversie. Neem de S-chair van Verner Panton of Lou Lou, de mini-versie van de Louis en Victoria Ghost (Kartell). PLOEM – specialist in modulaire zitbanken voor kids – draait het dus om. De DARE elementenbank heeft een mooie, strakke vormgeving. Alle elementen kunnen in diverse stoffen, dessins en kleuren worden uitgevoerd.

PLOEMs kidsmeubels zijn gemaakt voor kinderen van 1 tot 16 jaar. Er zijn verschillende uitvoeringen en allemaal zijn ze naar eigen smaak te bekleden. De diverse bekledingen van de PLOEM meubels zijn bij normaal gebruik slijtvast en kunnen gewassen worden. Natuurlijk kun je ook altijd nieuwe hoezen bestellen voor een andere uitstraling.

De zitmeubeltjes zijn duurzaam in gebruik en daarom heeft PLOEM een simpele manier om de loungesets mee te kunnen laten groeien: pootjes. Voor de allerkleinsten kunnen de zitjes zonder worden neergezet, maar zodra de knietjes te veel de hoogte in gaan, kunnen er pootjes onder worden geschroefd. Die pootjes zijn er ook in verschillende vormen en materialen en kunnen bij aankoop al uitgekozen worden. Kijk voor meer info en andere seats op www.ploem-online.nl

meubels