Kidzlifestyle

Cool chillen: Kidzimpulz

Bij Kidzimpulz kun je terecht voor onder meer stoere bankjes, stoeltjes en poefjes van schuimrubber, waarvan je zelf de hoes kunt kiezen. Eventueel kan er ook een tekst op worden geborduurd. Voordeel van deze loungemeubeltjes is dat kinderen ze zelf kunnen verplaatsen, zonder dat ze zich er aan kunnen bezeren.

Er is veel verkrijgbaar voor de baby- en kinderkamer. En tóch misten Berrique Rodenburg-Willmott en Fiona Beije uit Loosdrecht iets: loungekleden en –zeteltjes die ’té leuk zijn om te laten liggen’. Om die reden besloten de dames – die elkaar hebben leren kennen op zwangerschapsgym – samen een productlijn te starten. Het resultaat is www.kidzimpulz.nl, een webwinkel waar ze hun zelf ontworpen loungeproducten verkopen.

Daarnaast heeft de webshop een hele serie stoere kussens, van aankleedkussens tot opvouwbare speel-/slaapmatrassen. Ook leuk zijn de tipi’s in verschillende kleuren. (Én nu in de aanbieding!) En voor papa’s en mama’s die ook wel hip en lekker willen zitten op de tuinbank of in de boot is het duo nu ook een internetshop gestart voor kussens op maat: www.thatzimpulz.nl. Cool chillen voor het hele gezin dus.

meubels