Kidzlifestyle

Stoer vilt voor de kinderkamer

Vilt is een buitengewoon stoer item voor de kinderkamer. Dat komt voornamelijk door zijn ruige uitstraling, maar bovendien is het een sterk materiaal dat gemakkelijk is schoon te houden.Vilt kun je in allerlei kleuren verven en laat zich gemakkelijk in allerlei vormen snijden.

Een bekende producent van vilten kussens en accessoires is het oerhollandse merk Gewoon,dat je vooral aantreft in de hippe designwinkels. Naast een hele collectie mooie kussens en vilten gordijnen, maakt Gewoon ook stoere opbergzakken die je aan een ijzeren ring aan de wand kunt hangen of aan een buis kunt rijgen. Deze zakken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Foto door: Reimund Braun

Het Duitse Hey Sign heeft zich ook volledig toegelegd op vilten producten. De collectie bevat verschillende leuke vloerkleden in de vorm van bijvoorbeeld een hondje, een kikker en een varken. Bijzonder zijn ook de leefkussens, die de vorm hebben van een taart: Pai. Deze zijn verkrijgbaar in de afmetingen 90 centimeter en 120 centimeter. Hey Sign is in ons land verkrijgbaar bij www.kolkenkolk.nl

Foto door: Reimund Braun

decoratie