Kidzlifestyle

Sinterklaas-feest met Monique Smit

Op zondag 15 november 2009 vindt voor de 3e keer Het Grote Feest van Sinterklaas paats in de Emergohal te Amstelveen. Dit jaar zal er als vanouds weer flink uitgepakt worden. Het feest wordt gepresenteerd door een populaire persoonlijkheid voor kinderen.

Het zusje van Jan Smit zal naast de presentatie ook een aantal van haar grootste hits zingen en daarbij geassisteerd worden door een groots pietenballet.

Als speciale gasten komen o.a. de characters van het zandkasteel langs. Ze zijn wekelijks te zien op Z@ppelin en geven een speciaal optreden. Ook zingen ze hun bekende liedjes zodat alle kinderen ze luidkeels mee kunnen brullen.

De afgelopen jaren heeft de organisatie veel complimenten gekregen over het inzetten van de echte Sinterklaas. Sinterklaas wordt gespeeld door Fred Butter . Deze top acteur is vorig jaar als Sinterklaas dagelijks te zien geweest op televisie bij Jetix en is tevens de Sinterklaas tijdens het grote feest in Rotterdam AHOY.

Sinterklaas neemt de 15e november ook 60 zwarte pieten, zijn paard Amerigo, Het pepernotenorkest, swingende beren, een speciale hoofdpiet en heel veel snoepgoed mee.

De organisatie hoopt ook dit jaar weer te rekenen op zo’n kleine 3800 bezoekers. Er worden op zondag 15 november 2 shows gehouden. De 1e begint om 10.30 uur en de 2e om 14.00 uur en auto’s kunnen GRATIS overdekt geparkeerd worden. Tickets kunnen besteld worden via www.hetgrotekinderfeest.nl

kinderuitjes sinterklaas