Kidzlifestyle

Het Ecomamaboek

Tegenwoordig doen we het liefst alles verantwoord, maar hoe doe je dat in een huishouden met kinderen, waar je dagelijks een berg afval creëert? Hoe run je een groen huishouden en breng je je kids milieubewust groot? En dan liefst op een manier die ook nog leuk en voordelig is?

Het eco-mama boek bevat talloze tips en adressen voor iedere groene ploetermoeder. Praktisch en dus voor iedereen haalbaar. Geldbesparend en altijd hip én verantwoord. Voor elk budget en voor elke gelegenheid, met informatie over shoppen, kleding, verzorging, gezondheid, eten, drinken, speelgoed, werken, reizen en nog veel meer! Een compleet zapboek voor de ecolicious mama van nu.

Elma Stitzinger is freelance tekstschrijver en illustrator van kinderboeken. Journalist en tekstschrijver Froukje Wattel werkt voor verschillende tijdschriften en schreef diverse gidsen, waaronder de budgetgids Habbekrats. De auteurs wonen in Amsterdam en schrijven met kennis van zaken en humor over de onderwerpen die hen na aan het hart liggen. Ze werkten al eerder samen, onder andere aan de culinaire kinderthriller Piens Proefboek.

Het Ecomamaboek

Elma Stitzinger & Froukje Wattel
Uitgeverij Truth & Dare
140 pagina’s
978-90-499-9858-5

opvoeding