Kidzlifestyle

Liever Kinderkamers

Liever Kinderkamers is dé slimme oplossing voor (aanstaande) ouders die verder willen kijken dan het woonwarenhuis om de hoek. Op Liever Interieur kan je bladeren door grote foto’s van meer dan 300 interieurmerken, stuk voor stuk getagd door professionele stylisten.

Het zou spannend en leuk moeten zijn: de speurtocht naar een mooie kamer voor de kids. Maar veel mensen ervaren dat niet zo: ze ondernemen tijdrovende tripjes naar woonboulevards, bladeren door stapels tijdschriften, maar hebben nooit overzicht. Welke stijl komt nu echt overeen met je smaak? Wat vindt je kind mooi, wat vind jijzelf? Om het zoeken naar kindermeubels eindelijk snel & makkelijk te maken, introduceert Liever Media vandaag Liever Kinderkamers.

De kracht van Liever.com zit in haar elegante, open ontwerp, waarin snelheid en overzicht voor de zoeker centraal staan. De site heeft slimme hulpmiddelen om inspiratie op te doen en te delen, ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek naar de behoeftes van de consument.

Liever-bedenkster Christine van Rossum zegt: “Je kan op basis van je intuïtie kriskras door de site gaan, zonder overzicht te verliezen; je kan makkelijk resultaten filteren; je kan met één klik favorieten opslaan en delen; je krijgt dan zelfs automatisch interieuradvies van stylisten.

Mede-oprichter Jacob van Duijn voegt hieraan: ‘Het viel ons op dat ouders het ontzettend belangrijk vinden de juiste sfeer voor de kamers van hun kinderen te creëren. Tegelijkertijd omschrijven ze het proces allemaal als vermoeiend, vooral omdat ze nooit een totaalbeeld hebben van de mogelijkheden. Dat is wat Liever biedt. En het leuke is, ouders hoeven helemaal niets, ze kunnen samen met hun kind gewoon lekker plaatjes kijken!”

http://www.liever.com/kinderkamer/list

meubels