Kidzlifestyle

Nu verkrijgbaar: Lief! lifestyle magazine

Wie kent ze niet ?, de kleurrijke, frisse Lief! producten, op basis van Dutch Design! Vrolijke shirtjes met teksten als: stoer!, lief!, stout!, eigenwijs! en de leukste (voor mij) ondeugend!. Naast de kledinglijn, badlijn, lifestylelijn is er nu ook een heus magazine aan het merk toegevoegd: lief! lifestyle magazine.

Het Lief! magazine is een gratis glossy magazine; stoer, eigenwijs, maar vooral lief! NU verkrijgbaar in de meer dan 150 Lief! verkooppunten in én buiten NL.

Lief! lifestyle magazine is een glossy magazine over de positieve dingen in het leven. Een uurtje Lief! lezen staat garant voor wat quality me-time, iets dat ouders van jonge kinderen en mama"s (en papa"s) in spé hard nodig hebben.

Door middel van inspirerende interviews, sfeervolle reportages, mode-items, styling tips voor de kinderkamer en prachtige shoptips en recepten laat lief! zien dat kleur mag en durf moet!

Het eerste exemplaar van Lief! lifestyle magazine is overhandigd aan Nance Coolen (mama van baby Robin), de eerste geïnterviewde voor het tijdschrift.

Verder staat het eerste nummer – naast de tips, recepten en aanbiedingen - vol met kindvriendelijke logeeradresjes in eigen land, woonaccessoires om zelf te maken, de test: wat voor moeder ben jij? en een column van Nastasja Froger.

Kijk voor meer informatie op: www.lieflifestyle.nl.

media