Kidzlifestyle

Krijg nou tieten! | ‘zwangerschapsboek’ van Claudia de Breij

Met Krijg nou tieten! En andere zwangerschaps verschijnselen heeft Claudia de Breij het ultieme boek geschreven voor aanstaande vaders en moeders. Aan de hand van haar eigen ervaringen reikt ze zwangere vrouwen (en hun partners) de hand. "Ik heb hard zitten schateren in mijn eentje. Een absolute must-reed als je het mij vraagt!"

Claudia de Breij geeft in Krijg nou tieten! En andere zwangerschapsverschijnselen tips en doet ontboezemingen die soms met een knipoog en soms ernstig worden gebracht, maar altijd bruikbaar zijn:

“Mijn beste vrienden zijn mannen, ik haat winkelen en hou van praten over het ontstaan van het heelal, de nieuwe Volvo XC70 en de lippen van Angelina Jolie. En toch ben ik de aangewezen vrouw om jou door deze negen maanden heen te slepen. Want ik weet hoe het is. En mijn ervaring is dat je daar het meeste aan hebt. In Krijg nou tieten staan de verhalen van een vriendin die je zelfvertrouwen kan geven, alleen al vanwege dit simpele feit: een kind krijgen is geen kattepis. Maar als ik het kan, kan jij het zeker.”

Meer informatie over Krijg nou tieten! vind je op www.nieuwamsterdam.nl/krijgnoutieten.

Check de rechterkolom van KLS voor de Winactie. We mogen 3 exemplaren weggeven aan onze Nieuwsbrief Abonnees!

zwangerschap