Kidzlifestyle

Bart Bosch schrijft "Papa ik help je wel met opvoeden"

Presentator en ‘Papa van het jaar’ Bart Bosch heeft onlangs een contract getekend bij Kosmos Uitgevers te Utrecht. Hij gaat voor hen het Vaderdag geschenk van het jaar 2009 schrijven: ‘Papa ik help je wel met opvoeden’. Het belooft een boek te worden vol opvoedkundige tips van kinderen voor papa’s.

Op vaderdag 2008 is televisiepresentator/entertainer Bart Bosch ‘Papa van het jaar geworden’. Uit veel genomineerde BN’ers heeft het publiek uiteindelijk voor Bart gekozen. De vele reacties en de activiteiten die hij als Papa van het jaar heeft mogen bijwonen hebben hem geïnspireerd om een leuk boek te schrijven. Misschien wel een onmisbaar boek voor élke Papa.

Bart (vader van drie kinderen): “Ik weet hoe moeilijk het opvoeden af en toe kan zijn en mijn kinderen weten daar heel handig mee om te gaan. Papa’s zeggen vaker ja, zijn niet altijd even consequent, zijn een gemakkelijke prooi om om te kopen en als je maar lang genoeg doorzeurt lukt het wel”.

Dat een papa best wat ‘deskundige’ hulp kan gebruiken bij de opvoeding is duidelijk en dat krijgt Bart nu uit onverwachte hoek. Het zijn de kinderen zelf die in dit boekje duidelijk aangeven hoe je ze op de beste manier kunt opvoeden. Of deze tips in de praktijk ook zullen werken zal de ervaring leren.

Bart gaat in dit boek op bezoek bij kinderen van onbekende en bekende Nederlanders. De gesprekken die hij met ze heeft worden op een (h)eerlijke manier weergegeven.

Zodra ‘Papa ik help je wel met opvoeden’ in de winkels ligt, laat KLS het je natuurlijk weten!

opvoeding