Kidzlifestyle

Bed & Badje | Stoffen geboorteslingers van Pep & Juul

De geboorte van een kindje betekent natuurlijk één groot feest. En, bij feest horen slingers! De zoete kartonnen versies voor het raam kennen we ondertussen wel. Kinderaccessoiremerk Pep & Juul vond het tijd voor iets uitbundigers. Resultaat: heuse geboorteslingers, verkrijgbaar in een jongens- én meisjesvariant.

Na het succes van hun stoffen verjaardagsslinger komt Pep & Juul nu met soortgelijke geboorteslingers. Even zorgvuldig afgewerkt en met dezelfde vrolijke, speelse uitstraling. Er zijn twee varianten: één voor jongens en één voor meisjes.

De geboorteslingers zijn gemaakt van katoen, in combinatie met verrassende materialen als badstof en denim; alles van uitstekende kwaliteit. Met hun lengte van zes meter maken de slingers van iedere kamer een gezellige boel: of dat nu een kraamkamer, een babykamer of een (zieken)huiskamer is. Een perfect ‘welkom op de wereld-cadeau’ voor ieder kindje lijkt ons!

Jongensslinger versus meisjesslinger

De blauw/groene variant is met zijn stoere, maar vrolijke kleuren onmiskenbaar een jongensslinger. Naast de standaard driehoekjes bungelen er een stoere spijkerbroek, blauwe rompertjes en slabbertjes aan. De hoofdtonen van de meisjesslinger zijn rood, roze en wit. Deze variant is lekker meisjesachtig en vrolijk, met geruite broekjes, stippels, een slabbetje en een shirt met strik.

De geboorteslingers van Pep & Juul zijn verkrijgbaar via kinderwebwinkel Bed & Badje. Ze kosten € 24,95 per stuk.

zwangerschap