Kidzlifestyle

Summer Cloud | Nwe collectie TanteTed

TanteTed (al eerder vol lof op KLS beschreven) presenteert zijn nieuwe collectie: Summer Cloud. Ook deze collectie is met name geënt op de jongenskamer! TanteTed ontwerpt, produceert en distribueert beddengoed en textiele accessoires voor de kinderkamer van baby’s tot peuters en grote kinderen.

Nieuwe collectie Summer Cloud

Koele blauw tinten afgewisseld met grijze en mint groene kleuren bepalen de eigenwijze collectie Summer Cloud. De collectie Summer Cloud is een weerspiegeling van een zomerse dag. Die soms grijs begint en uit bloeit tot een heldere blauwe zomerse dag.
Ook over deze collectie kriebelen mieren over de ruime keuze sierkussens.

Bestaande collectie Back to Nature

Warme natuurtinten variërend van mosgroen tot roestbruin in stevig denim en rib bepalen het kleurenpallet van de collectie ’Back to Nature’. Geen natuur zonder dieren, dus kriebelen mieren in colonne over de grote kussens, geen echte natuurlijk, maar witte en bruine prints

Beide collecties bestaan uit dekbedovertrekken, plaids, sierkussen, lampenkappen en knuffels.

Over TanteTed

We hebben het al eerder gesteld: Een TanteTed product is geen standaard product. De collectie van Tante Ted heeft een karakteristiek uiterlijk, dat uit zich in de opmerkelijke keuze van stoffen en de afwerking. Alle producten worden met zorg ontworpen en gefabriceerd van 100% katoen in combinatie met een opdruk of een applicatie van vilt of leer.

Bezoek voor het complete assortiment en verkooppunten van TanteTed: www.tanteted.nl

decoratie