Kidzlifestyle

TuinIdee 2009 | Activiteiten met Fifi voor de allerkleinsten

Op donderdag 12 februari begint TuinIdee 2009; het grootste indoor tuinevenement in Nederland, met edities in Zwolle (12 tot 15 februari), ‘s-Hertogenbosch (26 februari tot 1 maart) en Goes (20 tot 22 maart). Net als vorig jaar, zal het bloemenmeisje Fifi aanwezig zijn om de allerkleinsten te vermaken.

Fifi zal zelf meerdere malen langskomen op TuinIdee om haar fans te ontmoeten. De Meet & Greets zullen plaatsvinden om 13.00, 14.00 en 15.00 uur, op de volgende dagen:

TuinIdee Zwolle: zondag 15 februari
TuinIdee ’s-Hertogenbosch: donderdag 26 februari t/m zondag 1 maart
TuinIdee Goes: zondag 22 maart

Op TuinIdee ’s-Hertogenbosch (donderdag 26 februari t/m zondag 1 maart 2009) heeft Fifi zelfs haar eigen stand. Hier worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd, zodat de ouders even kunnen uitrusten van hun tocht over de beurs. In aanloop naar het evenement vinden er ook verschillende promoties en winacties plaats via de websites van TuinIdee en Fifi: www.tuinidee.nl en www.fifibloem.nl, check deze dus geregeld!

Op TuinIdee ’s-Hertogenbosch zal bovendien een kinderopvang aanwezig zijn van 9.00 tot 17.00, waar kinderen gedurende twee uur kunnen blijven. De opvang zal in de buurt zijn van de Fifi stand, dus ook hier zal Fifi nog even langslopen na afloop van haar Meet & Greet.

Waar komt Fifi vandaan?
‘Fifi en haar Bloemenvriendjes’ is gemaakt door Keith Chapman, die ook de bedenker is van Bob de Bouwer. Met een speciale aantrekkingskracht op jonge meisjes, laat Fifi zien hoe leuk het is om gezond te leven. Fifi geniet van het buiten zijn en houdt van koken met natuurlijke, zelf geplukte ingrediënten. Met deze sportieve en milieubewuste houding is Fifi voor jonge kinderen een geweldige ambassadeur voor het buitenleven. Fifi is iedere dag te zien bij Nickelodeon. Doordeweeks om 6.20 en 9.10 uur. Op zaterdag en zondag om 6.25 uur. In de schoolvakanties gelden aangepaste uitzendtijden.

Kidzlifestyle KLS geeft 3 maal 2 entreekaarten weg voor TuinIdee 2009. Zie hiervoor de rechterkolom!

kinderuitjes