Kidzlifestyle

KAIA | Mix van oude & nieuwe kinderkamermeubels

KAIA combineert meubeltjes & accessoires van vroeger met nieuwe, hippe accessoires die de kinderkamer weer van deze tijd maken. Oud in een nieuwe, hippe jas. Maar ook handgemaakte accessoires. KAIA mixt alles naar hartelust!

Bij KAIA vind je ook nieuwe accessoires van de bekende merken zoals: Colorique, Stapelgoed, Anne Claire Petit, Global affairs, Hiccups, stofenzo, JippieJaJee etc...

Tevens spot je er het mooiste behang en de hipste muurstickers van oa. Eijffinger, Onszelf, Inke, Les invasions Ephemeres, Nouvelles Images etc.

Ook stoere jongens kamers met legerkisten, steigerhout, sloophout en stoere nieuwe en/of vintage accessoires kun je shoppen bij KAIA.

Wil je de artikelen "live" komen bewonderen dan kan dat in het atelier. Dit is namelijk omgetoverd tot een sfeervolle "winkel" van 200m2 met 8 stijlkamertjes waarin vooral de combinatie van oud en nieuw goed te zien is. Het atelier is donderdag en vrijdag geopend van 10.00-17.00 en iedere 1e zaterdag van de maand.

Tip voor Valentijnsdag: Het sloophouten hart van KAIA!
Dit sloophouten hart is bijna een meter (86 cm) hoog. Het is gemaakt van naturel en wit sloophout. Alle harten zijn verschillend maar wel in dezelfde tinten. Aan de achterkant zit een stevig systeem waarmee je het hart kunt ophangen. Leuk ook, om aan het hart kleine (liefdes)briefjes en/of mooie foto’s te prikken. Een mooier cadeau kunnen wij ons hier bij Kidzlifestyle nauwelijks voorstellen!

Bezoek de website van KAIA voor meer informatie!

meubels