Kidzlifestyle

KidsReizen | Individuele maatwerkreizen voor het hele gezin

KidsReizen is een gespecialiseerde reisorganisatie voor gezinnen die met hun (jonge) kinderen de wereld willen ontdekken. Door persoonlijke ervaring met het reizen met kinderen in de landen die worden aangeboden, kan KidsReizen deskundig en praktisch advies geven.

KidsReizen biedt geen groepsreizen, maar individueel maatwerk zodat je je eigen droomreis kunt samenstellen en samen met je kids kunt genieten van jullie eigen familie avontuur in Thailand, Bali, Vietnam, China, Zuid-Afrika, Costa Rica, Argentinië of Australië!

Voor veel gezinnen lijkt het een hele onderneming om met kids een reis naar een verre bestemming te maken, maar niets is minder waar! Een verre reis maken met kinderen is een superbelevenis en als de voorbereidingen goed zijn, genieten jullie des te meer van een zorgeloos en onvergetelijk familie avontuur!

Kids ver op reis ontdekken een nieuwe wereld en zullen de tijd van hun leven hebben met bijvoorbeeld een ritje bovenop een olifant in Thailand, fietsen door de rijstvelden op Bali, spoorzoeken in een wildpark in Zuid-Afrika of als een echte gaucho op een boerderij in Argentinië! Kijk door de ogen van je kids en geniet met ze mee!

Meer info over reizen met kids lees je op www.kidsreizen.nl.


kinderuitjes