Kidzlifestyle

VTECH | Leercomputers voor kinderen

Een mens kan de meeste informatie vergaren in zijn vroegste jaren. De wil om te leren, experimenteren & ontdekken is dan het grootst. VTech begrijpt dit en koppelt spelelementen aan leerprestaties. Lachen, gieren, brullen maar vooral leren. VTECH maakt leercomputers voor kidz van 3-11 jaar oud.

Met geïntegreerde programma’s zoals het learning progress system en artificial intelligence worden de prestaties actief geanalyseerd waarna de computers het spelniveau aanpassen aan het kind.

Vier jaar oud en al de eerste laptop met de Genius Explorer. Met meer dan 50 activiteiten worden taal, rekenen, logica en nog veel meer ‘skills’ op de proef gesteld.

Explorer Notebook, voor kinderen vanaf zes jaar, kent zelfs meer dan 80 activiteiten. Geschiedenis en wetenschap worden aan het te leren scala toegevoegd.

Genius Color Notebook is geheel in kleur en vermaakt kinderen tot een leeftijd van 11 jaar. Geografie is één van de nieuwe categorieën terwijl ook het heelal, Engels en wiskunde aan bod komen. De vier meegeleverde cartridges beslaan taal, wetenschap & natuur, ontdek de wereld en rekenreis. Foto’s en animaties maken het geheel aantrekkelijker.

Voor al deze VTech notebooks is er de speciale computer Bag. Met deze kleurrijke en hippe tas kan de notebook overal mee naartoe.

Genius Explorer € 39,95, Explorer Notebook € 59,95,
Genius Color Notebook € 129,95 en Laptoptas € 14,95.

Bezoek voor meer informatie de site van VTECH.

speelgoed computers