Kidzlifestyle

Airbrush set | Kinderen in de rol van kunstenaar

Met de Airbrush set van SES kan elk kind in de rol van ‘kunstenaar’ kruipen. Met deze set kan je aan de slag met een echte airbrush met uitwisbare inkt. Zo decoreer je speelgoed, tekeningen en tassen met stoere tribals of vrolijke hartjes. Is het mislukt? Water, zeep en wasmachine vegen het foutje uit.

Het airbrush-‘pistool’ bestaat uit een lader waar de stiften in gedrukt worden en een kleine handpomp. Geen gevaarlijke schietdingen of onnodige druk, maar fijn zelf drukken tot de inkt er uit spuit. Dat kan alleen met de speciale SES Airbrush stiften. Stift uit de lader? Dan is deze ook gewoon weer gebruiksklaar om andere mooie tekeningen in te kleuren.

Bij de set zit een drietal bladen met vormen. Gebruik de sjablonen om de vetste of juist schattigste vormen te spuiten. Er worden 23 vormen meegeleverd.

Alle materialen om aan de slag te gaan zitten in de doos, te weten 4 stiften, Airbrush, 3 bladen met vormen en wit papier. Op de doos zit een stap-voor-stap gebruiksaanwijzing in plaatjes. Dus net gekregen? Dan meteen aan de slag zonder zoektocht door het hele huis.

De Airbrush set is goed voor dikke pret & mooie resultaten. En dat voor € 7,95. Check voor meer info. www.ses.nl.

speelgoed