Kidzlifestyle

Photokinz | Knuffeldier mét foto's

Het eerste, échte & eigen knuffeldier raakt nooit uit de gratie. Nieuw is de knuffel die herinneringen letterlijk laat zien. Percey the Pinguin en zijn vrienden zijn uitgerust met speciaal digitaal fotoscherm zodat geen enkele herinnering ooit ver weg is.

Midden in de nacht wakker worden en even snel naar de foto van pappa en mamma kijken draagt bij aan een betere nachtrust voor kind en ouder. Of de foto van dat beste vriendje -die is verhuisd- altijd dichtbij. Photokinz maken foto’s knuffelbaar.

Geen moeilijk gedoe met foto’s in en uit lijstjes halen maar een ultra simpel LCD scherm dat een opslag capaciteit heeft tot 59 foto’s. Zo is er voor iedereen een plekje in het knuffel fotoframe. Handig is ook de USB-aansluiting. Zo vanaf camera, computer, web of mobieltje naar de knuffel laden.

Het is reeds dé rage in Amerika en nu dus ook verkrijgbaar in Nederland. En voor wie niet van pinguins houdt zijn er natuurlijk ook Percey’s vrolijke vriendjes. Wat te denken van Smooches de hond, Monty de aap, Marbles de koe, Rocket de tijger of de altijd vrolijke Frankie de kikker? Ieder lievelingsdier is vertegenwoordigd.

Ook lekker knuffelen met alle mooiste en leukste herinneringen
dichtbij? Photokinz is te koop vanaf € 29,90.

Meer informatie vind je op www.jokerag.com.

speelgoed