Kidzlifestyle

Paarsgras | Hippe houten kindermeubels, o.a. bed Fiep

Paarsgras, al eerder op Kidzlifestyle beschreven, is een bedrijf dat originele meubels voor een stoere, robuuste en hippe baby- en kinderkamer maakt. Hiervoor gebruikt Paarsgras ‘n combinatie van gebruikt & nieuw hout. Resultaat: ‘n originele uitstraling & ’n positieve bijdrage aan de vermindering van boomkap.

Paarsgras is trots te kunnen melden dat Kinderbed Fiep is toegevoegd aan de collectie! Het tienerbed is een volwaardig 2 meter bed met een matrasbreedte van 90 cm.

Uniek is de standaard ruime lade die bij het bed wordt geleverd. In deze lade past een volwaardige 200x90 cm. matras. Ruimte genoeg dus voor een 2e matras voor een vriendje of vriendinnentje als logé, of gewoon voor heel veel "rommel".

Als optie kan er een sloophouten achterwand bijgenomen worden. Hierdoor wordt het bed nog stoerder, en voelt als een eigen huisje. Uiteraard is de stoere combinatie van nieuw grenenhout met sloophout weer terug te vinden in dit bed.

Meer informatie over de verschillende kindermeubels van Paarsgras en kinderbed Fiep in het bijzonder vind je op Paargras.nl.

meubels