Kidzlifestyle

Bugaboo Friends | Voor ondernemende Bugaboo gebruikers

Bugaboo (bekend vanwege de innovatieve & baanbrekende kinderwagens) lanceert Bugaboo Friends op Bugaboo.com, een online community om ervaringen, product tips, foto’s en video’s te delen met andere ondernemende Bugaboo gebruikers.

Deze community is speciaal bedoeld voor ouders, grootouders, beste vrienden en iedereen die erop uit wil blijven gaan. Het is een plek om verhalen, product tips & trucs, foto’s, video’s en ervaringen te delen met anderen in de hele wereld.

Wat direct indruk maakt op Bugaboo Fiends zijn de drie nieuwe GO films die de zin: “Dat je een kind hebt gekregen wil nog niet zeggen dat je stopt met ontdekken”, tot leven brengen. Deze drie GO films met echte Bugaboo gebruikers in de hoofdrol laten zien hoe zij hun ondernemende levensstijl hebben voortgezet nadat ze ouders zijn geworden.

Maar ook de Gallery is interessant. De galerij is de plek waar je alle Bugaboo Friends kunt vinden. Als je in de galerij zoekt op woorden als Amsterdam, Strand, Bugaboo Bee, zullen foto’s die getagged zijn met deze woorden tevoorschijn komen.

Alle verkenners en doeners zijn welkom als Bugaboo Friend. Hier kun je je profiel invullen, je motto delen en foto’s of video’s uploaden. Het is ook de plek waar je reis tips kunt delen. Na registratie heb je het exclusieve privilege om als eerste op de hoogte te zijn van Bugaboo nieuws.

Aangezien het best een uitdaging is om alle Bugaboo Friends te leren kennen, selecteert Bugaboo Iedere maand een Friend die in de schijnwerpers wordt gezet als ‘featured friend’. Ken je een vriend die jou inspireert en die je wil delen met andere Bugaboo Friends? Hier kan je hem of haar uitnodigen om een Bugaboo Friend te worden.

Ook leuk, de Bugaboo challenge! Erop uit gaan en met beide benen in de wereld blijven staan nadat je ouder bent geworden. Laat zien hoe je dat doet in de Bugaboo challenge en win coole prijzen.

Ben jij ook ’n Bugaboo Friend, surf dan snel naar Bugaboo.com en Njoy!

zwangerschap