Kidzlifestyle

Silt & Living | Kinderkameraccessoires en meer

Sinds een jaar is Silt actief op de Nederlandse woonaccessoires markt met haar webwinkel Silt & Living. Silt is er voor de consument die behoefte heeft aan keuze uit relatief onbekende, verfrissende nationale en internationale merken zoals Sebra, Minilabo, Rice, Miniseri, Villa Carton en Ferm living.

Consumenten die niet gaan voor een standaard inrichting maar met verfrissende accessoires hun eigen unieke interieur willen inrichten. Silt is een initiatief van Annette van Velden, eerder werkzaam bij interieurketen Rivièra Maison.

Silt kiest in haar collectie voor een selectie van nationale en internationale merken. Merken die werken met mooie materialen en met een frisse blik op design. Merken met eigenzinnige signatuur maar tijdloos karakter.

Bij Silt vindt je kinderkameraccessoires van Room Mate, Ferm living, Sebra, Minilabo, Rice, Miniseri en Villa Carton.

"Door mijn werkzaamheden als stylist weet ik wat accessoires met een ruimte kunnen doen. Accessoires zorgen voor sfeer en maken een ruimte af. Ik heb bewust gekozen voor merken die bij het grote publiek nog niet zo bekend zijn omdat het juist leuk is om accessoires te kiezen die je niet overal ziet. Daardoor maak je van een huis ook echt jouw unieke thuis’, aldus Annette van Velden.

Silt wil een inspirator zijn met ideeën voor in de kinderkamer. ‘Vaak zijn kinderkamers al druk genoeg. Ik kies zelf altijd liever voor een paar accessoires dan voor een heleboel losse elementen bij elkaar. Juist die accessoires zorgen voor rust in de ruimte maar geven die ruimte ook net iets extra’s.’

De webshop voert een collectie met artikelen die net even anders zijn en de kinderkamer net die persoonlijke sprankeling geven.”

ideeën