Kidzlifestyle

GoodMoodMom | Nieuw modelabel voor (aanstaande) mama’s

Naast GoodMoodKid is er nu ook GoodMoodMom! GoodMoodMom is een heerlijk nieuw kledinglabel voor (aanstaande) mama’s die houden van comfort, easy chic, anders dan anders & een mooie kwaliteit. Ikzelf heb al een aantal items gespot, die in mijn kast niet mogen ontbreken!

Een aantal styles zijn namelijk ook heerlijk draagbaar als je níet zwanger bent. Zo laat GoodMoodMom alle vrouwen meegenieten van bijvoorbeeld de easy trousers, de legging loose fit, de dressy tunic (super gaaf!) en voor wie durft de bodysuit.

De outfit voor moeders (in spé) en hun kids kan nu gezamenlijk aangeschaft worden op www.goodmoodmom.nl of www.goodmoodkid.com.

GoodMoodWorld
De organisatie achter GoodMoodMom streeft net als GoodMoodKid naar een zo zuiver mogelijk productieproces. Dat betekent dat de fabrikanten waar mee gewerkt wordt moeten voldoen aan een aantal eisen. Zi is –en vanzelfsprekend- het gebruik van kinderarbeid een absolute NO GO.

Naast deze eisen vindt GoodMoodMom het belangrijk om te blijven investeren in kinderen. Daarom heeft GoodMood B.V. de stichting genaamd GoodMoodWorld. De stichting zet zich in voor de verbetering van de leefsituatie van kinderen waar dan ook ter wereld.

GoodMoodMom.

zwangerschap