Kidzlifestyle

Marsianarts | Kinderkamerkunst op z’n aller-leukst

Kinderkamerkunst. Het is een veelgebruikte zoekterm op Google. En niet voor niets, want een kinderkamer personaliseren doe je snel en effectief met iets moois en unieks aan de muur. Kidzlifestyle stuitte onlangs op wel heel erg mooie kinderkunst, die van Marsianarts.

Marjorie Velthuyse heeft met Marsianarts een uitgebreid assortiment kinder(kamer)kunst gecreëerd, dat bestaat uit bestaat uit tal van doeken. Deze variëren van ‘lief’ voor op de babykamer tot ‘stoer’ voor op de kinder- en tienerkamer. De Marsians, die op alle doeken ‘n glansrol spelen, zijn wezentjes gemaakt van verschillende stoffen waardoor ze aaibaar zijn. Ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen en elk doek, elke Marsian, is uniek.

De doeken zijn van canvas en met de hand gemaakt en gespannen op extra dikke frames, waardoor ze ook los neergezet kunnen worden. Om de kleuren mooi te houden worden ze afgewerkt met vernis. Bovendien worden de zijkanten ook mee geschilderd; inlijsten hoeft dus niet. De Marsians worden verder afgewerkt met stenen, kralen, glitters enzovoort. Aan elk doek hangt een handgemaakt kettinkje of (sleutel)hanger, als extra gimmick.

Op aanvraag zijn de Marsians naar voorkeur te maken in een specifieke kleur of elk denkbaar formaat, passend in een bepaald interieur, op een bepaalde wand. Ook is het mogelijk om de naam van de nieuwe eigenaar op het doek te laten aanbrengen; dit kan tegen een meerprijs vanaf €25,-

Standaard maten en prijzen:
20x20cm €125,-
20x30cm €150,-
30x30cm €175,-
30x40cm €200,-

Grotere formaten dan de genoemden: vanaf €225,-

Meer (verkoop) informatie over Marsianarts vind je op www.marsianarts.nl. Natuurlijk is een doek van Marsianarts een extreem leuk Sinterklaas, Kerst en/of verjaardagscadeau!

decoratie wanddecoratie