Kidzlifestyle

Maxi-Cosi Axiss | autostoeltje dat naar je toe draait

Maxi-Cosi introduceert 'n nieuwe autozitje met een revolutionair design: de roterende Maxi-Cosi Axiss. Ouders hoeven zich niet meer in moeilijke bochten te wringen om hun kind comfortabel in het autozitje te zetten: de Axiss draait namelijk eenvoudig naar je toe!

Met de Maxi-Cosi Axiss behoort dat gehannes om je kind in zijn/haar autostoeltje te plaatsen to de verleden tijd. De Axiss is zo ontworpen, dat het kind met het grootste gemak en comfort, voor zowel ouder als kind, in het autozitje kan worden gezet. Het roterende autozitje is een ware doorbraak in baby- en kindervervoer.

Maxi-Cosi Axiss is een universeel groep 1 autozitje, aanbevolen voor kinderen vanaf ca. 9 maanden tot 4 jaar (kinderen van 9 tot 18 kg). Het Axiss autozitje roteert 90 graden naar links of naar rechts – naar de gewenste deur. Het kind kan comfortabel in het zitje worden gezet, waarbij praktische haken de harnasgordel opzij houden. Vervolgens is in de gedraaide positie ook het vastzetten van de harnasgordel veel gemakkelijker. Voor extra gebruiksgemak wordt de gordelhoogte automatisch aangepast als de hoogte van de hoofdsteun wordt versteld.

Maxi-Cosi autozitjes bieden de beste bescherming voor baby’s, peuters en kleuters. Ook bij de Maxi-Cosi Axiss staat optimale veiligheid van het kind voorop. Het autozitje is eenvoudig te installeren met een 3-puntsautogordel. Het gordelspanningsysteem zorgt voor rotsvaste bevestiging in de auto. De handige kleurenindicator laat zien of het autozitje correct is geïnstalleerd. Voor veiligheid en comfort van het kind kan het autozitje in 5 verschillende zit- en slaapposities worden versteld.

De Maxi-Cosi Axiss is vanaf heden (november 2008) verkrijgbaar in Nederland, in 5 verschillende kleuren.

Meer informatie vind je op de website van Maxi-Cosi.

verzorging