Kidzlifestyle

L’Occitane | Nwe huidverzorgingslijn voor moeder & baby

L’Occitane heeft een serie ultrazachte producten met karitéboter ontwikkeld, die de babyhuid op zachte en liefdevolle wijze verzorgen. Maar ook de kwetsbare moederhuid vaart zeer wel bij deze heerlijk zachte productlijn. De titel Mom & Baby dekt de lading dan ook volledig.

In tegenstelling tot de huid van volwassenen, is de huid van een pasgeboren baby dun en kwetsbaar. De babyhuid heeft veel tederheid en verzorging nodig. De babyhuid mist beschermende talg, waardoor hij eerder ten prooi valt aan droogheid. Daarom is het belangrijk om producten te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn voor baby’s; die hun huid helpen beschermen en irritatie verzachten.

Karitéboter als magisch ingrediënt

De karitéboom groeit in het wild in de savannes van West-Afrika. In Burkina Faso gebruiken vrouwen traditioneel karitéboter om hun pasgeborenen te beschermen tegen ruwe weersinvloeden en tegen irritatie. Deze karitéboter uit Burkina Faso is het basis ingrediënt van de nieuwe mom & baby productlijn.

Veilige formules

Als het gaat om veiligheid en actieve werkstoffen, worden de Mama & Baby producten streng gecontroleerd. L’Occitane heeft zeer zorgvuldig ingrediënten geselecteerd die absoluut mild zijn en de huid niet irriteren. De formules zijn ontwikkeld onder supervisie van een kinderarts, getest door dermatologen en garanderen maximale huidtolerantie. Elke partij ondergaat veiligheidstesten en op de verpakking is een houdbaarheidsdatum vermeld, met uitzondering van de Dieren Zeep Set.

De producten zijn ontwikkeld zonder alcohol, zonder conserveringsmiddelen, zonder siliconen, zonder minerale oliën en zonder kunstmatige kleurstoffen. L’Occitane wil alleen het allerbeste van de natuur voor uw baby. Omdat de babyhuid zowel gevoelig als doorlaatbaar is, verdient het aanbeveling alleen etherische producten met natuurlijke ingrediënten aan te brengen op de huid. L’Occitane heeft daarom formules ontwikkeld waarbij de focus ligt op natuurlijke stoffen, zoals:

  • Plantenoliën (zoete amandelolie, calendula-olie-extract)
  • Bloemenwater (hamamelis bloemenwater)
  • Was en karitéboter

De L‘Occitane Mom & Baby productlijn bestaat uit:

Dieren zeepset: 3 x 50 gr – 5 EURO per stuk
Deze lieve zeepjes reinigen mild en geven veel plezier in de badkamer. De prachtige vormen van dieren zijn extra leuk voor de kleintjes. Alle inkomsten van deze zeepset worden gedoneerd aan organisaties die blindheid in de hele wereld bestrijden: NGO ORBIS. De zeepjes zijn gemaakt in Burkina Faso en dragen bij aan het co-ontwikkelingswerk in Afrika, omdat de zeep geheel geproduceerd wordt door een regionale zeepmaker.

Mom & Baby Cream: 50ml – 17 EURO
Gebruik de Mom & Baby Cream dagelijks om de tere babyhuid en de kwetsbare huid van mama te hydrateren, voeden, beschermen, verzachten en kalmeren. De crème is rijk aan karitéboter, de biologische formule beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De zoete amandelolie en calendula-extract helpen geïrriteerde huid te kalmeren en voorkomen roodheid van de huid.

Mom & Baby Balm: 50 ml/150 ml – 16,50/32 EURO
De Mom & Baby Balm is perfect om zowel kinderen als volwassenen mee te masseren. De 100% op planten gebaseerde samenstelling bevat een hoge concentratie karitéboter (40%), kokosnootolie (40%) en druivenpitolie (8%). De balm laat de huid prettig aanvoelen en vermindert het gevoel van een trekkerige huid.

Mom & Baby Water: 100 ml – 29 EURO
Mom & Baby Water parfumeert op subtiele wijze de huid en het haar van zowel baby als mama. Deze zoete en poederachtige geur is heerlijk. Het alcoholvrije, hypo-allergene product is zacht voor de babyhuid. Verrijkt met karité-extract, maakt het de huid en haar zacht en soepel.

De producten van L’Occitane zijn niet getest op dieren. L’Occitane gebruikt labels in braille op het merendeel van haar productverpakkingen.

Je vindt L‘OCCITANE op de volgende locaties in NL:

L‘OCCITANE - Amstelveen
Rembrandthof 37
1181 ZL AMSTELVEEN

L‘OCCITANE - Amsterdam
Heiligeweg 24
1012 XR AMSTERDAM

L‘OCCITANE – Den Haag
Hoogstraat 8
2513 AR DEN HAAG

L‘OCCITANE - Utrecht
Choorstraat 21
3511 KL UTRECHT

L’OCCITANE – Maastricht
Muntstraat 46
6211 EK MAASTRICHT

L’OCCITANE - Haarlem
Grote Houtsraat 110
2011 ST Haarlem

verzorging babies